• Biscotti cacao e nocciola senza glutine

Symbol: le veneziane cacao e nocciola

le veneziane ciastka kakaowo orzechowe bezglutenu 250g

18.90
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 15
kurier InPost 15
Kurier (Pobranie) 20
Dostępność Mało
Waga 0.4 kg

Zamówienie telefoniczne: 739471690

Zostaw telefon

Włoskie ciastka bezglutenowe o smaku orzechowym wyprodukowane z kukurydzy i ryżu. Kuszący smak, który zaspokoi zachciankę na słodką chwilę wszystkim, którzy do tej pory musieli unikać wyrobów cukierniczych ze względu na obecność glutenu.

Składniki: mąka kukurydziana 31,1%, cukier, mąka ryżowa, syrop glukozowy, olej słonecznikowy, masło, maltodekstryna, kakao w proszku 1,8%, siekane orzechy laskowe 1,8%, błonnik roślinny, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, substancje spulchniające: węglany amonu, wodorowęglany sodu, difosforany ; sól, aromaty, emulgator: lecytyna sojowa

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.