-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
Biscotti cacao e nocciola senza glutine
18.90
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Mało 4 szt. |
Waga | 0.4 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 739471690
Zostaw telefon |
Włoskie ciastka bezglutenowe o smaku orzechowym wyprodukowane z kukurydzy i ryżu. Kuszący smak, który zaspokoi zachciankę na słodką chwilę wszystkim, którzy do tej pory musieli unikać wyrobów cukierniczych ze względu na obecność glutenu.
Składniki: mąka kukurydziana 31,1%, cukier, mąka ryżowa, syrop glukozowy, olej słonecznikowy, masło, maltodekstryna, kakao w proszku 1,8%, siekane orzechy laskowe 1,8%, błonnik roślinny, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, substancje spulchniające: węglany amonu, wodorowęglany sodu, difosforany ; sól, aromaty, emulgator: lecytyna sojowa
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci